Inspectie voor de Koning van Spanje

Na een grondige Rob-Geusiaanse inspectie is de commissie tot een eensluidend positief oordeel gekomen over de accommodatie waar de Koning van Spanje trailers op 4, 5 en 6 mei hun onderdak zullen hebben. Het belooft een fantastisch weekend te worden en deelnemers kunnen zich nog steeds opgeven. Meer informatie over de trail is hier te vinden.

Trailen in weer en wind

Ondanks het barre weer was het traildag op zondag 18 maart. Twee hardlopers trotseerden weer en wind om een fijn rondje te baggeren.

Stephan Lukosch liep de mooie Ooievaarstrail in Goirle die door drie unieke natuurgebieden ten zuiden van Tilburg/Goirle voert: het Ooievaarsnest, de Hoevens en de Regte Heide. Op een afstand van 25k werd Stephan getrakteerd op ‘bossen, veen, heide, veel verschillende soorten modder en zand, droog, nat, bevroren en alles daar tussenin’. Hij finishte in iets meer dan 2 uur.

 

Roelof uit Beijerse liep op dezelfde dag de lustrumeditie van de Vuurtorentrail op Ameland. Het was de derde keer dat Roelof de trail van 60k liep en dit jaar werd het door kou en storm een extra barre editie. De Vuurtorentrail voert over het hele eiland, onder andere over het prachtige Oerd, 1100 hectare aan hoge duinen en begroeide duinvalleien. Hij had 6 uur en 3 kwartier nodig om de tocht te volbrengen.

Gefeliciteerd mannen!

Relive ‘Roelof @ Vuurtorentrail 2018’