Kadeloop inschrijven

De 43e Ruitenburg Kadeloop is op zaterdag 6 juli 2024

Schrijf je direct in via het inschrijfformulier

Op advies van de Atletiek Unie gelden de volgende minimumleeftijden:

  • 5 km: minimumleeftijd 12 jaar
  • 12 km: minimumleeftijd 14 jaar

Na-inschrijving:

Na-inschrijven is niet mogelijk. De inschrijving vindt alleen online plaats.

Afhalen startnummers:

Afhalen startnummers is mogelijk vanaf 12:00 uur
Locatie: kantine VV Schipluiden, Tiendweg 3, 2636 HH Schipluiden.
Let op: vanaf de inschrijflocatie is het ongeveer 1 km (10 minuten) lopen naar de startlocatie.

Parkeren:

Parkeren is alleen mogelijk op het parkeerterrein bij V.V. Schipluiden (Tiendweg 3, Schipluiden).

Prijsuitreiking en consumptie na afloop:

De prijsuitreiking (kinderloop (1 en 2 km) is direct na afloop van de 2 km kinderloop bij de start/ finish locatie. De prijsuitreiking van de 5 km en de 12 km is na afloop in de kantive van VV Schipluiden (Tiendweg 3, 2636 HH Schipluiden). Iedere deelnemer aan de 5 en 12 km ontvangt hier een consumptiebon op vertoon van het startnummer.

Tijdregistratie

Bij de 5 en 12 km wordt gebruik gemaakt van digitale tijdregistratie. Voor iedere deelnemer wordt een bruto en netto tijd geregisterd. Voor de Kadeloop 2024 wordt nog bezien op welke wijze dit zal gebeuren.

Voor de uitslag (en prijsuitreiking) is de bruto tijd leidend. Door het registreren van de netto tijd wordt daarnaast voor iedere deelnemer precies vastgelegd hoe snel er gelopen is tussen start en finish.

Tassen, omkleden en douchen

De locatie voor het afhalen startnummers, de kleed- en douchegelegenheid is bij V.V. Schipluiden, Tiendweg 3, 2636 HH Schipluiden. Vanaf deze locatie is het ongeveer 1 km (10 minuten) lopen naar de startlocatie.

Waterposten

Er zijn voor zowel de 5 als de 12 km loop voldoende waterposten onderweg en bij de finish. Zie de routekaart voor een overzicht van de precieze locaties.
Bij de 1 en 2 km loop is er bij de finish een waterpost.

Privacy

Bij deelname aan de Ruitenburg Kadeloop gaat u ermee akkoord dat uw naam en bijbehorende eindtijd in de uitslag wordt opgenomen. Tevens worden bij het evenement foto’s (en mogelijk video-opnamen) gemaakt welke zijn te raadplegen via www.kadeloop.nl en gebruikt kunnen worden in berichten/ uitingen van de Kadeloop.

Eigen risico

Deelname is voor eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing of diefstal van uw eigendommen en/of voor blessures.

Overdragen van een startnummer

Indien je verhinderd of geblesseerd bent is het mogelijk om het startnummer over te dragen aan iemand anders. Indien dit het geval is graag de nieuwe gegevens doorgeven via het e-mailadres kadeloop@dehardloper.nl

Algemene voorwaarden

Bij deelname aan de Ruitenburg Kadeloop zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.

Kadeloop, Uitslagen

Uitslagen Ruitenburg Kadeloop

1 juli 2023
Foto's, Kadeloop

Kadeloop Foto’s

1 juli 2023