MiddenDelfland Halve Marathon en 10 km op zondag 16 februari

Met start en finish in het eeuwenoude en schilderachtige centrum van Maasland, lopend over oude (inmiddels geasfalteerde) polderwegen, langs de oude trekkade, waar vroeger de paarden de trekschuiten voorttrokken van Maassluis naar Delft, met uitzicht over de weidse polders tussen Maasland en Schipluiden, en over de vlietlanden waar in februari het riet in goudgele kleuren staat te wuiven.

Dat is in een notendop de beschrijving van de 10 km en halve marathon van MiddenDelfland.  Volgens velen één van de mooiste loopjes van heel Zuid-Holland!

Dit jaar op zondag 16 februari. Start om 13:30 uur in de ’s Herenstraat in Maasland, ter hoogte van museum “De Schilpen”.

Inschrijven is  op het sportcomplex van MVV’27, Doelpad 2 in Maasland, op de dag zelf, vanaf 11:30 uur tot een kwartier voor de start. Kleedruimte en douches beschikbaar.

Voorinschrijven kan ook (tot en met zondag 9 februari):   https://inschrijven.richardlagerweij.nl/inschrijven/schipluidenHalve_init.jsp

Kosten voor deelname: halve marathon € 10,-; voorinschrijving € 8,-

10 km: € 8,-; voorinschrijving € 6,-

Tijdregistratie: netto tijden met SAW-chip. Deze is verplicht. Eventueel aan te schaffen voor € 3,- en veelvuldig zonder extra kosten te gebruiken.