Bijzondere nieuwjaarswens 2021

      Geen reacties op Bijzondere nieuwjaarswens 2021

Een wel heel bijzondere nieuwjaarswens aan het einde van dit wonderlijke jaar. Omdat  georganiseerde activiteiten uiteraard niet mogelijk zijn – en dus ook de Oliebollenloop en de traditionele oliebollenavond er aan moesten geloven – besloten enkele leden van De Hardloper de boel dit jaar maar eens om te draaien. Onder het mom ‘als de loper niet tot de bol komt, zal de bol tot de loper gaan’, brachten diverse vrijwilligers – in tweetallen en dus volledig coronaproof – álle leden van de club een paar lekkere zelfgebakken oliebollen thuis. Uiteraard met de beste wensen voor 2021.

Laten we hopen op een wat ‘normaler’ jaar waarin we weer lekker met elkaar in groepsverband kunnen wandelen en hardlopen en waarin we weer ‘gewoon’ kunnen genieten van de Duifpoldertrainingsloop, de Midden-Delfland Halve Marathon en natuurlijk de Kadeloop.

Als 2020 ons íets heeft geleerd, is het misschien wel hoe waardevol en belangrijk al die soms vanzelfsprekende dingen zijn. Dingen die je soms écht gaat zien en waarderen als ze er – hopelijk eventjes maar – niet meer zijn. Ook dat ga je pas zien als je het doorhebt, om met een groot Nederlands filosoof te spreken 😉

Op een mooi, sportief en vooral ‘normaal’ 2021!