Start-up beginnersgroep bij ‘De Hardloper’ seizoen 2017

Met het ingaan van de zomertijd willen we allemaal weer graag wat meer buiten zijn en meer gaan bewegen. Daarom start elk jaar op de eerste maandag van de zomertijd een nieuwe groep hardlopers. Beginnen met hardlopen is voor velen  best een uitdaging. Daarom hebben we dit jaar de startersgroep een andere naam gegeven: De Kadeloopchallenge.

Daag jezelf uit om je in vier maanden klaar te stomen voor de 5 km afstand van De Kadeloop. Beter nog, neem je buurvrouw, vriend of collega mee, daag die ook uit om mee te lopen. Dat werkt motiverend, en je kans op succes neemt toe! Voor maar 20 Euro kan je de trainingen voor heel 2017 meemaken, met gratis deelname aan De Kadeloop. Geef je op door de instructies op deze pagina te volgen en vermeldt daarbij: “Kadeloopchallenge”: http://www.dehardloper.nl/info/lid-worden/

Kom je daarna tot de conclusie dat hardlopen niets voor jou is, dan kan je meteen weer opzeggen. Onze ervaring is dat tenminste een derde van de beginners het hardlopen bij onze club als reuze leuk ervaart en dus blijft lopen!

Wat is het doel: De 5km van de Kadeloop op 1 juli. https://www.facebook.com/kadeloopchallenge

Voor wie bestemd: Voor mensen die weinig of geen hardloopervaring hebben of die de draad weer willen oppakken. Onder leiding van ervaren trainers kun je kennismaken met het hardlopen.

We zijn een vereniging van voornamelijk volwassenen, maar jongeren zijn natuurlijk ook welkom.

Wanneer beginnen: Maandag 27 maart of de maandag daarop 3 april beginnen de trainingen.

Daarna vervolgens iedere maandag voor de beginners en herintreders.

Tijdstip trainingen: 20.00 uur. Vertrekpunt op het Sportcomplex van V.V. Schipluiden.

De kosten: Gratis deelname aan de ‘Kadeloop’ Lidmaatschap de Hardloper € 20,00 per jaar

Voor informatie: José van Wandelen 015-3805069
Peter van de Vondervoort 015-7078111

https://www.facebook.com/kadeloopchallenge
https://www.facebook.com/dehardloperschipluiden