Oliebollenloop en de wisselbokaal

      Geen reacties op Oliebollenloop en de wisselbokaal

Afgelopen woensdag was het weer zover; onze jaarlijkse afsluitende Oliebollenloop. De oliebollenbakkers, Jacob, Wim, Siem en John hadden de hele middag in de dampende oliewalmen gestaan om weer een groot aantal overheerlijke oliebollen te maken.

In grote getalen kwamen de lopers met doping (wijn en champagne) aan in de kantine van de voetbal. Maar eerst moest de oliebollenloop worden gelopen, dit keer uitgewerkt in een soort kwartetspel, met dank aan Ton en Wim. De lopers (NW en hardlopers) moesten hard doorlopen om op tijd weer terug te zijn voor de koffie met oliebollen.

Deze avond worden traditioneel ook de trainers en andere vrijwilligers in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet voor de vereniging. Zonder hun geen Hardloopvereniging!!! We mogen dankbaar zijn met zoveel leden die zich zo inzetten. Na de nodige woorden van dank werd er geproost op het nieuwe jaar.

Wisselbokaal

Nieuw dit jaar was het uitreiken van de Hardloper Wisselbokaal(Oliebollentrofee). Het leuke van deze bokaal is dat deze door iedereen gewonnen kan worden. Het kan zijn voor een sportieve prestatie, inzet voor de vereniging, pech, aanmoediging, noem maar op. Dit jaar is gekozen voor een sportieve prestatie, en niet zomaar één!! De keuze viel op Roelof die een wedstrijd heeft gelopen van 100 km in Winschoten. Dat vonden wij als bestuur een hele prestatie, los nog van 3 marathons, een marathontrail en een Ultramarathontrail…… je kan ook overdrijven 😉

Roelof, proficiat: je bent een terechte eerste winnaar van de wisselbokaal!!

Roelof was echter niet aanwezig tijdens de oliebollenloop, vandaar dat wij de prijs vooraf op een ludieke wijze hebben uitgereikt, zie hiervoor het filmpje op de site.(Eerst zie je de bokaal en als je daarna links op de pijl klikt start het filmpje )

Goede wensen

Rest mij jullie mede namens de overige bestuursleden Maarten, Michel, Guus en John een mooi, gezond, en sportief 2017 toe.

Hans Rensen