Midwinter Marathon Apeldoorn (25km)

      Geen reacties op Midwinter Marathon Apeldoorn (25km)

ApeldoornAfgelopen zondag hebben 11 afgevaardigden van De Hardloper meegedaan met de Midwinter Marathon Apeldoorn. Na een autorit, bus transfer, omkleden in een schouwburg klonk om 11:45u het startschot.De start werd groots aangekondigd met een openingstune, startvakken en behoorlijk wat publiek, het leek bijna Rotterdam wel.

Het parcours liep over een stuk mooie natuur, door bos, over de heide, langs de Apenheul en was lekker heuvelachtig.
Voor mij was dit gewoon een lekkere trainingsloop dus ik had ook geen doelstelling vooraf. Maar ja, je wil wel een beetje gelijkwaardig blijven met de rest van de Hardlopers dus het werd toch weer een wedstrijd.
Jaap en Rosalie begonnen direct al wat rustiger omdat Jaap ook de topper Ajax – Feijenoord tijdens het lopen wilde volgen. De rest van de groep bleef in het begin ook lekker bij elkaar. Na een kilometer of 15 moest Jeanette lossen. En even later waren we Corrie ook kwijt. Ik liep nog best lekker. Bij kilometer 18 begon ik het ook een beetje zat te worden en moest ik lossen uit de kopgroep. Conny vlak daarna ook dus had ik een haas waar ik naar toe kon lopen. Op een gegeven moment was ik over mij dode punt heen en ging het weer wat beter. Ik liep naar Conny toe en bleef de rest van de loop bij haar in de buurt. We wisten dat het vanaf kilometer 20 alleen nog maar omlaag zou gaan dus nog even doorbijten, daarna gaat het vanzelf. Helaas moesten we nog wel gewoon lopen dus het was nog steeds zwaar. Met behulp van mijn GPS horloge kon ik wel de kilometers aftellen en finishte ik met Conny hand in hand op een tijd van 2.20.53u.

IMG-20160207-WA0017Uitslagen lopers van De Hardloper:
Marcel:     2.17.10
Roelof:     2.17.10
Lizette:     2.18.08
Kees:     2.18.19
Ruud:     2.20.53
Conny:     2.20.53
Ria:     2.21.13
Corrie:     2.21.43
Jaap:     2.23.07
Rosalie:     2.23.10
Jeanette:     2.23.55

ps: Jaap houdt van bubbelbaden en sauna, Jaap zijn auto houdt van modderbaden en een Dodge 4×4 Pickup met trekhaak.
Ruud