MD Halve

De Midden Delfland Halve Marathon.

 

Actuele informatie op facebook:

Als je voorop loopt, loop je niemand achterna’
Sinds 1 september 2016 is Agium Finance & Control de nieuwe sponsor van het Agium Halve Marathoncircuit. Agium Finance & Control is de ontmoetingsplaats voor gedreven en deskundige mensen in en rondom het financiële vakgebied; opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals.
Het Agium Halve Marathoncircuit bevat zes runevents in de regio Westland, Oostland, Midden-Delfland en Maassluis/Vlaardingen. Tijdens deze wedstrijden worden punten verdiend voor het Agium Halve Marathoncircuit eindklassement.

Waar en wanneer vinden de wedstrijden plaats?
4 september 2016     Halve Marathon Oostland              Pijnacker
19 november 2016    EasyRun                                        Monster
3 december 2016      De Halve van AV Fortuna               Vlaardingen
22 januari 2017          Ruitenburg Halve Maassluis           Maassluis
18 februari 2017        Midden Delfland Halve Marathon    Midden Delfland
25 maart 2017           Ruitenburg Halve Westland            Naaldwijk

Op zaterdag 18 februari aanstaande start om 13:30 uur de Midden-Delfland Halve Marathon, vlak achter het nieuwe Gemeentehuis van Midden Delfland en deze loopt door zowel Schipluiden als Maasland.

De lopers kunnen onderweg genieten van polderlandschappen, oude dorpskernen en waterpartijen.
Tegelijkertijd gaat de 10 km, van start en deze afstand gaat ook over de oude trambrug richting Maasland, maar keert op de Duifpolderweg, nabij de Kwakelweg, weer om richting finish in Schipluiden. De hele organisatie zou onmogelijk zijn zonder de vele vrijwilligers in diverse hoedanigheden zoals: voor- achter fietsers, motor begeleiders, EHBO, verkeersregelaars, medewerkers verzorgingsposten, speakers, start/finish begeleiding etc. Op de MDHM zijn er prijzen voor de eerste 3 heren en 3 dames van beide afstanden en de 1e heer en 1e dame van THOF en de hardloper op beide afstanden.
Op 20 februari kan er tot 15 min. voor de start worden ingeschreven in de Post – Kogeko hal, vlak achter het grote parkeerterrein van het sportcomplex nabij de start/finish waar ook de kleedkamers zijn. Het halve marathon circuit houdt de uitslagen bij van alle 5 de lopen. Om in het eindklassement te kunnen worden opgenomen, worden de resultaten van de 3 beste wedstrijden gemiddeld. Deelnemers die meer dan 3 wedstrijden uitlopen krijgen hiervoor bonuspunten toebedeeld. Voor alle lopers in het eindklassement zal er voor de beste heren en dames zullen er geldprijzen beschikbaar gesteld worden door de deelnemende verenigingen.
Voor de 10km route klik hier.
Voor de 21km route klik hier.