Lichtjes

      Geen reacties op Lichtjes

Wij hebben als bestuur vastgesteld dat er veel leden van de Hardloper hun goede voornemens in de praktijk omzetten. De januari opkomst is hoog en de trainers motiveren de loop(st)ers om tot het uiterste te gaan.

Dit komt natuurlijk ook door de naderende Midden-Delfland Halve Marathon. Door de nieuwe datum 18 februari ,een week voor de voorjaarsvakantie,  verwachten we veel extra deelnemers en concurrentie! Dit is natuurlijk allemaal prachtig, maar denken wij dan wel aan onze VERLICHTING! Bij sommige lichtjes kan je zien dat de tweede (winter) helft is begonnen.

Daarvoor hebben wij nog onze jaarvergadering op donderdag 16 februari, waar wij twee nieuwe bestuursleden hopen voor te stellen, waarmee wij de komende jaren weer vooruit kunnen.  Verder nemen wij deze vergadering afscheid van onze voorzitter Hans Rensen en kiezen wij een nieuwe….. Kom hier uw licht eens opsteken!

U bent van harte uitgenodigd om deze gezellige avond bij de s.v. Schipluiden (Tribune bovenzaal) bij te wonen, vanaf 20.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Guus van Leeuwen