Halve marathon Maassluis

      Geen reacties op Halve marathon Maassluis

Afgelopen zondag was de halve marathon van Maassluis. Ik had me voorgenomen om eindelijk weer eens keer een loopwedstrijdje te doen… het is immers toch de tijd van de goede voornemens zo aan het begin van het jaar.
 Het zou een 10 km worden. Gezien de voorbereiding was dit mooi genoeg en zo ben je toch even lekker bezig. Dus afgesproken met Ben om zondag richting het Maassluisse te gaan. Aangezien Ben aan het voorbereiden is voor de marathon in Barcelona, had hij zich al ingeschreven voor de halve marathon.
Zondagmiddag op het laatste moment, waarschijnlijk geprikkeld door het heerlijke zonnetje, heb ik toch maar besloten om de halve marathon te lopen. Tijdens de bestuursvergadering van afgelopen week had John gezegd dat zoiets ook wel moet lukken, als je maar rustig aan doet. Dus braaf het groepje van 2:00:00 opgezocht en volgen maar…. En wat was het lekker lopen!
Vanaf 16 km. uiteindelijk zelfs nog wat kunnen versnellen langs de dijk terug richting Maassluis. Helemaal tevreden dus met deze supertraining! En nu maar afwachten hoe lang de spierpijn aanhoudt..
Maarten van der Eijk

Halve marathon
Maurice Dijkshoorn                01:32:10DSC_0157
Ben van der Eijk                     01:37:44
Kees van Dijk                          01:43:01
Peter Verhoeff                         01:46:33
Maarten van der Eijk               01:56:41
Bert van der Schans               01:58:12
10 km
John Franke                            00:49:19
Ruud Schrijver                         00:50:25

Foto’s op de site van AV Waterweg