Er wordt gebèèèld!!!!!

      Geen reacties op Er wordt gebèèèld!!!!!

iuOp een spookachtig tijdstip. Ik kan niet door het keukenraam kijken, want mijn gordijnen zijn dicht. De hele dag al. De hele week al. Anders schrik ik steeds zo van een geraamte voor het raam van de overburen.Toch maar even opendoen? Ik zie fluorveters en een omgeknoopte theedoek wegrennen. Belletje trek? Een hele kudde komt langs! Die rennen te sloom weg voor belletje trek. “Hé Corien, woon je hiéér??!!” Ja hè hè, waar anders. Belden ze dan niet voor mij aan? Alle pakketjes van vandaag zijn toch bezorgd waar ze wezen moesten? De glazenwasser belde vorige week al aan en de kat van de buren is inmiddels van ons. ‘t Zijn geen kaaskoppen, zo te zien, eerder scheepslui.

Er rent er één weg, er belt er één aan bij buur nr. verderop, vanuit de verte roept er één iets. Nou nou, straks gaan ze nog een griezelliedje staan zingen en bedelen om snoep!

Oké, alle dubbeltjes vallen intussen op hun plek: de woensdagavondtrainingsgroep brengt heel luxe buur&buur&buur tot aan de voordeur thuis! Maar het eigenlijke doel in Den Hoorn was de Dijkbewaker van de Hoornse Brigade, alias de woensdagavondtrainer Kees! Daar was eerst al aangebeld, vast met minder tumult, want Kees moet helaas een tijdje verstek laten gaan.

DSC01989Nou, toch aardig dat de service van Kees door de loopgroep werd overgenomen, om Arie&Bert&Peter tot aan hun voordeur te begeleiden. Bedankt Hardlopers! En trainer Van Dijk: sterkte.
Van de secretaresse des Huizes alias Coronel

♫ Sint Maarten, Sint Maarten, de katten hebben staarten! ♫