Een fantastisch goed loopjaar 2015 gewenst

duifpolderloop_202_20111112_1753101025-1Het jaar 2014 al weer voorbij. Voor velen een jaar van nieuwe PRs, mooie loopjes en veel gezellige trainingen.

Ik kreeg helaas in het voorjaar een blessure en dan mis je al die gezelligheid. Gelukkig hebben we een ontzettend gezellige vereniging die ook naast de trainingen en loopjes het nodige biedt. We hadden weer een fantastisch verenigingsweekend en er zijn de nodige actieve leden die ook op de zaterdagochtenden van tijd tot tijd voor wat gezelligs en lekkers zorgen. Plus als klap op de vuurpijl onze eindejaarsafsluiting, de oliebollenloop. Die was weer als vanouds natuurlijk. Het begon ’s morgens vroeg al voor een klein select gezelschap, die alle oliebollen en appelflappen mochten bakken. Natuurlijk weer geheel in stijl met tent, houtkachel en de nodige inwendige versterkingen. Menig lid kwam er even buurten om te kijken of die bollen nu hetzelfde zouden smaken als ’s avonds. Bakkers, jullie waren weer geweldig.
’s Avonds de oliebollenloop zelf. Ton en Wim hadden weer een erg mooi spel in elkaar gezet waarbij zowel de Nordic Walkers als de hardlopers zich fysiek als mentaal konden uitleven. Logisch dat de ervaren puzzelaars weer met de eer gingen strijken, onder het motto van wie niet snel is, ….. Applaus voor de organisatoren. P1220829Henk had weer een mooie oudejaarsconference voor ons in petto. Het zou me niet verbazen als die nog eens de lokale politiek in zou gaan. Maar wellicht volgend jaar dus een gezamenlijk vuurwerkspektakel in Schipluiden? Voorzitter Hans zette iedereen die actief is voor de vereniging in het zonnetje. Waarna het tijd was voor de toost en een gezellige borrel om het af te leren. Als bestuur wensen we iedereen een heel goed 2015 toe in alle opzichten. Vooral veel gezondheid en ontzettend veel gezellige en sportieve loopuren samen.
Michel