Maaslandloop geeft kinderen hoop!

      Geen reacties op Maaslandloop geeft kinderen hoop!

Wat schrijft die secretaris van De Hardloper nou over Maasland? Ze hoort toch over Schipluiden te typen? Dan moet je weten, dat Thof Running Maasland samen met De Hardloper de Midden-Delfland Halve Marathon op zaterdag 5 februari aanstaande organiseert! Maar secretaris, je zou het toch over de Maaslandloop hebben? De Maaslandloop.
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2015 organiseert Stichting Sport en Spel Maasland & Thof Running Maasland de Maaslandloop: met max. 12 lopers per team worden er 360 kilometers afgelegd.
Vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2015??? Maar dan gaat er al een team van De Hardloper de Elfstedenestafette in Friesland lopen! (En wie weet knopen we er een Clubweekend aan vast!)
Oké, secretaris wil dit Hardloper-initiatief niet in het vaarwater zitten, maar ‘k wil wel vermelden, dat de Maaslandloop zich juist aan de hele andere kant van het land afspeelt, namelijk vice versa via Lek-Rijn-Merwede-Waal-Maas, start/finish bij MVV’27 Maasland.
Bovendien loop je de Maaslandloop met een heel ander doel voor ogen. Het inschrijfgeld van € 2.100 per team gaat naar Het Vergeten Kind. Deze stichting (voorheen Guusje Nederhorst Foundation) zet zich in voor kinderen die (veelal getraumatiseerd) in sobere Nederlandse opvangcentra verblijven.
Voor elk wat wils. Langs wateren loop je zeker, of je nu een team opstelt voor de Elfstedenestafette in het hoge noorden of voor de Maaslandloop richting onze zuiderburen.

Interesse? Contactpersoon vanuit Thof is Bart Makkinga, bartmak@kabelfoon.nl. Zie ook www.maaslandloop.com. Verder mag je mij erover mailen: secretaris@dehardloper.nl.

Groeten van Corine van Zanten