2016: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

      Geen reacties op 2016: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Om te beginnen, een hartelijk welkom aan ons nieuwe lid. Het jaar was nog niet koud (of was het nu nat?) begonnen of we hadden er al weer een nieuw lid bij. Kijk, dat is nu eens het jaar goed beginnen! We zien je graag op de maandag, woensdag of donderdagavond om 20.00 uur, start vanaf de voetbalkantine. En dat geldt natuurlijk voor iedereen: nieuw jaar, nieuwe kansen, dus kom weer eens gezellig langs op de training, koud wordt het toch niet deze winter (of wel, Aad?).
We hebben als vereniging weer een erg leuke avond achter de rug met de oliebollenloop, als vanouds met de oliebollen, gebakken in de oergezellige schuur volgens het geheime recept van bakker Kees, al schijnt dat er dit jaar eens een keer niet in gespuugd is, heb ik van horen zeggen. oliebollenDaar over gesproken, onze eeuwige dank en roem gaat uit naar onze redenaar Henk Burgering, die helaas het stokje gaat overdragen na een decennium voordrachtskunstenarij vertonen. Wie pakt het op? Ton en Wim hadden weer een erg gave puzzelloop in elkaar gezet, die door de Nordic Walkers als eerste ingeleverd werd, waarvan acte en hulde. Corine en John zorgden weer perfect voor de inwendige mens, dat mag ook best eens vermeld worden. oliebollenloopVoorzitter Hans kwam met een zeer geheimzinnige trofee op de proppen, wie of wie gaat die winnen aan het eind van 2016? Wordt het de langste, de snelste, de meest geblesseerde, degene die de meeste dopjes verslijt van de NW-sticks of degene die de meeste stukjes schijft op de site?
Inmiddels zijn de eerste trainingen alweer geweest, het jaar is wel of niet goed al weer begonnen. Niet goed? Ja helaas zijn er ook alweer een paar geblesseerden, die denken op deze manier de trofee te gaan scoren… En de eerste loopjes staan alweer in het verschiet, as zondag de Bontehaasloop 5 of 10 km, de week erna de Ruitenburg Halve met een 5, 10 en 21 km. En natuurlijk als klap op de vuurpijl onze eigen Midden Delfland Halve Marathon op 20 februari met een 10 en 21 km, waar de organisatie alweer hard voor aan het bellen is. Veel trainingsplezier gewenst en kun je niet meedoen de 20ste, geef je dan even op bij de organisatie, want vele handen maken nog steeds erg licht werk.
Voor iedereen namens het hele bestuur een heel gezond en sportief 2016 gewenst met heel veel gezellige loopkilometertjes.
‘K zie je, Michel